الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

استقلال در گروه مرگ نیست| حجازی: مدعی قهرمانی نباید به سختی بازی‌ها فکر کند

  • کد خبر: ۶۴۱۹۴
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۶
استقلال در گروه مرگ نیست| حجازی: مدعی قهرمانی نباید به سختی بازی‌ها فکر کند
درحالی که بعد از اعلام هم گروه‌های استقلال درلیگ قهرمانان برخی از درون این باشگاه سعی درالقای این تحلیل داشتند که استقلال در گروه مرگ قرار گرفته، اما آتیلا حجازی اعتقاد دارد که استقلال هرگز در گروه مرگ نیست.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، بعد از اینکه هم گروه های استقلال درلیگ قهرمانان آسیا مشخص شدند، برخی کارشناسان استقلال و حتی مربیان و بازیکنان این تیم اعلام کردند در گروه مرگ قرار گرفته اند. آتیلا حجازی، بازیکن و پیشکسوت باشگاه استقلال اما این تحلیل را قبول ندارد.

او می گوید:« الشرطه عراق را نباید جزو تیم‌های قدرتمند نامید. الدحیل قطر و الاهلی عربستان تیم‌های خوبی هستند اما نباید فراموش کرد استقلال تیم کوچکی در آسیا نیست و تیم‌ها روی این تیم حساب ویژه‌ای باز می‌کنند. اتفاقات برای تیم‌های دیگر با توجه به قدرتمندی استقلال، می‌تواند سخت باشد. استقلال عقبه بهتری نسبت به همه تیم‌ها دارد. تیمی که می‌خواهد داعیه قهرمانی در آسیا را داشته باشد، نباید به گروه مرگ و سخت بودن بازی‌ها فکر کند. اینکه از روز اول بگوییم گروه مرگ است، اعتقادی به آن ندارم. استقلال با توجه به پتانسیلی که دارد، می‌تواند از گروهش صعود کند.»

استقلال بامداد جمعه رخ در رخ تیم الاهلی عربستان قرار خواهد گرفت. این اولین بازی آبی ها است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->